Prints

“Schitterend” , “Wat mooi!”, “Hij is prachtig!”

Dit zijn enkele reacties op een facebook bericht die ik onlangs plaatste. Facebookpagina Ik ben daar erg blij mee en dat gaf me het idee om van enkele aquarellen posters te laten maken. En YES, mijn eerste print van een aquarel van de gaai. Superblij mee! Het formaat van deze poster is 30×40. Voordat ik de poster verstuur naar de klant signeer ik deze persoonlijk en heb deze niet mee laten drukken op de poster. Een pracht idee om cadeau te geven of om zelf te houden.

Poster “Gaai” 30×40, prijs € 15,– excl verzendkosten

Mocht je zo’n supermooie print willen kopen? Vul dan onderstaande velden in en geef aan hoeveel prints je wilt hebben en welk formaat. Ik ga mijn best doen om deze z.s.m. te laten drukken en op te sturen.

Aquarelgroet

Janneke

  Facebooklinkedin
  Gepubliceerd
  Gecategoriseerd als BLOG

  Door Janneke

  Hallo even kennismaken. ik ben Janneke en ik ben al jaren een gepassioneerd aquarelliste. Als kind was ik altijd van alles aan het maken, zoals tekeningen, kleurboeken, boetseren etc. Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de kunstacademie in Rotterdam. Mijn afstudeer werk bestond uit krijttekeningen van figuren en zeefdrukken. Na een omscholing kwam ik op kantoor terecht. Maar de creatieve passie is gebleven. Ik ben me gaan toeleggen in de kunst van aquarel. Ik ben lid geworden van de Aquarelacademie van Margo van Vegchel en volg daar nu log lessen. Ik ben ook lid geworden van de kunstkring en ik sta met regelmaat op kunstmarkten en exposeer ik in de buurt. Ik geef aquarelworkshops met veel plezier. Aquarel is echt mijn passie. Mijn werk is kleurrijk en vol beweging. Fijn dat ik mijn werk via de handwerkmarkt kan laten zien en kan verkopen. Wil je meer werk van me zien? Dat kan. Kijk eens op: WWW.KLEURVANWATER.NL Aquarelgroeten JANNEKE HOOGHUIS

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.