Kaart voor de zorg

 

 

 

 

IJssellandziekenhuis

De kunstenaars van Kunstkring Capelle hebben voor alle medewerkers van ons ziekenhuis een mooie wenskaart afgegeven om de zorg een hart onder de riem te steken: “Dankjewel Zorg, Wij denken aan jullie!”
Dank je wel Kunstkring Capelle!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als BLOG

Ik wens

 

 

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als BLOG

(Sh)Op handwerkmarkt

Wil jij iets meer van mij weten? Lees dit makersverhaal /

✨Makersverhalen✨– Leer de personen kennen achter de prachtige producten op het platform van handwerkmarkt.nl Voor unieke Kerstcadeaus en inspiratie van eigen bodem!
Vandaag stellen we je graag voor aan Janneke Hooghuis – Kleurvanwater 
————————————————–
“Mijn naam is Janneke Hooghuis en ik ben bijna 65 jaar jong. Ik heb twee gezellige katten en ben gek op schilderen en natuur. Ik maak voornamelijk aquarelkaarten en aquarellen. Mijn kaarten zijn een kadootje om op sturen of om in te lijsten. Aquarel vind ik een heerlijk medium om me mee uit te drukken. Ik vind het licht materiaal en daarom makkelijk mee te nemen naar buiten, waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Ik werk graag met veel kleur om vrolijkheid in mijn werk te brengen.
Mijn kaarten geven extra vrolijkheid met de feestdagen vol kleur en gezelligheid.” ~ Janneke
Haar favoriete producten uit haar shop zijn de insectenkaarten (klik en shop via foto 2).
————————————————–
Ben je benieuwd naar de andere producten uit haar collectie? Neem dan eens een kijkje in haar winkel op Handwerkmarkt:
Heb je al eens een product bij Janneke gekocht en ben je enorm tevreden over haar service? Waardeer haar de winkel op Handwerkmarkt dan met ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ en help Janneke en andere potentiële klanten met jouw beoordeling.

Prints

“Schitterend” , “Wat mooi!”, “Hij is prachtig!”

Dit zijn enkele reacties op een facebook bericht die ik onlangs plaatste. Facebookpagina Ik ben daar erg blij mee en dat gaf me het idee om van enkele aquarellen posters te laten maken. En YES, mijn eerste print van een aquarel van de gaai. Superblij mee! Het formaat van deze poster is 30×40. Voordat ik de poster verstuur naar de klant signeer ik deze persoonlijk en heb deze niet mee laten drukken op de poster. Een pracht idee om cadeau te geven of om zelf te houden.

Poster “Gaai” 30×40, prijs € 15,– excl verzendkosten

Mocht je zo’n supermooie print willen kopen? Vul dan onderstaande velden in en geef aan hoeveel prints je wilt hebben en welk formaat. Ik ga mijn best doen om deze z.s.m. te laten drukken en op te sturen.

Aquarelgroet

Janneke

  Gepubliceerd
  Gecategoriseerd als BLOG

  Vrij en onvrij

  Het thema vrij/onvrij is  vanaf  maart 2020 actueel, corona heeft veel teweeggebracht. Onze vrijheid werd ingeperkt, we werden aan het denken gezegd: hoe vrij kun je, mag je zijn. Daarom hebben wij biddend en Bijbellezend geworsteld om dit thema uit te beelden.

  De strik brak los en wij zijn vrij geraakt.
  De Heer is ons tot hulp op ons gebed,
  Die God , die aard’ en hemel heeft gemaakt !

  Vrijgekocht door het bloed van het Lam.

  Er zijn geen Joden of Grieken meer, slaven of vrijen, mannen of vrouwen – u bent één in Christus Jezus.
  Die op de derde dag is opgestaan. Opgevaren naar de hemel. De steen rolt weg. De weg is vrij. Opstanding. Kracht naar Boven, waar Hij weer is in ’t hemels licht bij zijn Vader.

   

  Vrij en onvrij

   

   

  Wilt u reageren? Graag!

    

   Gepubliceerd
   Gecategoriseerd als BIJBEL