Kuierende aquarellen

De voorbereiding voor mijn komende expositie is bijna afgerond. Na al dat snijden, inlijsten, schoonmaken, prijzen bedenken etc, vind ik het weer heerlijk om met regelmaat het penseel op te pakken. Lang heb ik nagedacht over een leuk onderwerp en een nieuwe uitdaging.

Op Instagram postte iemand iedere dag (100 dagen) een zelfgemaakte collagekaart. Wat een leuk idee. Dapper ben ik kleine collages gaan maken, maar ook al is collages maken een leuke kunst, mijn interesse ligt meer bij het AQUAREL. Deze schoenmaker blijft bij haar leest.

Nu het onderwerp nog. Een andere liefhebberij is fietsen langs Neerlands wegen. Met mijn nieuwe E bike kam ik de omgeving af en ontdek ik prachtige gras- en slootkanten. Zie daar, het onderwerp GRASDUINEN.

In Google zocht ik naar de betekenis van het woord grasduinen. Het heeft meerdere betekenissen: rondneuzen, voor het plezier met iets bezig zijn, snuffelen.

Dus de komende tijd hou ik me bezig met snuffelen en plezier hebben.

Heerlijk zo’n hobby!

Kijk regelmatig eens naar de Grasduinen

Facebooklinkedin

Door Janneke

Hallo even kennismaken. ik ben Janneke en ik ben al jaren een gepassioneerd aquarelliste. Als kind was ik altijd van alles aan het maken, zoals tekeningen, kleurboeken, boetseren etc. Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de kunstacademie in Rotterdam. Mijn afstudeer werk bestond uit krijttekeningen van figuren en zeefdrukken. Na een omscholing kwam ik op kantoor terecht. Maar de creatieve passie is gebleven. Ik ben me gaan toeleggen in de kunst van aquarel. Ik ben lid geworden van de Aquarelacademie van Margo van Vegchel en volg daar nu log lessen. Ik ben ook lid geworden van de kunstkring en ik sta met regelmaat op kunstmarkten en exposeer ik in de buurt. Ik geef aquarelworkshops met veel plezier. Aquarel is echt mijn passie. Mijn werk is kleurrijk en vol beweging. Fijn dat ik mijn werk via de handwerkmarkt kan laten zien en kan verkopen. Wil je meer werk van me zien? Dat kan. Kijk eens op: WWW.KLEURVANWATER.NL Aquarelgroeten JANNEKE HOOGHUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.