SPETTEREND HET NIEUWE JAAR IN!

Bloemfantasie 30×22

In 2021 hoop ik weer mee te kunnen doen aan diverse verkoop-activiteiten zoals Kunst en Atelierroute, Kunstmarkt en de Artfair. Het zou weer geweldig zijn om niet alleen mijn werk, maar ook werk van alle kunstenaars van de Kunstkring Capelle, te laten zien.

 

 

 

Eind volgend jaar hoop ik ook weer een expositie te hebben op een van de locaties, die de Kunstkring daarvoor in gebruik heeft. Ook is het dan weer mogelijk workshops te starten. Al met al heel veel plannen. Hou mijn berichtjes in de gaten.

 

Wens

Het oude roerige jaar 2020 is bijna voorbij en ik kijk uit naar een spetterend creatief en inspiratievol warm gezond 2021.

Dat wens ik jullie allen toe!

Lieve groeten

Janneke

 

link: Shoppie KLEURvanWATER

 

 

 

 

Facebooklinkedin
Gepubliceerd
Gecategoriseerd als NIEUWS

Door Janneke

Hallo even kennismaken. ik ben Janneke en ik ben al jaren een gepassioneerd aquarelliste. Als kind was ik altijd van alles aan het maken, zoals tekeningen, kleurboeken, boetseren etc. Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de kunstacademie in Rotterdam. Mijn afstudeer werk bestond uit krijttekeningen van figuren en zeefdrukken. Na een omscholing kwam ik op kantoor terecht. Maar de creatieve passie is gebleven. Ik ben me gaan toeleggen in de kunst van aquarel. Ik ben lid geworden van de Aquarelacademie van Margo van Vegchel en volg daar nu log lessen. Ik ben ook lid geworden van de kunstkring en ik sta met regelmaat op kunstmarkten en exposeer ik in de buurt. Ik geef aquarelworkshops met veel plezier. Aquarel is echt mijn passie. Mijn werk is kleurrijk en vol beweging. Fijn dat ik mijn werk via de handwerkmarkt kan laten zien en kan verkopen. Wil je meer werk van me zien? Dat kan. Kijk eens op: WWW.KLEURVANWATER.NL Aquarelgroeten JANNEKE HOOGHUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.