SPETTEREND HET NIEUWE JAAR IN!

Bloemfantasie 30×22

In 2021 hoop ik weer mee te kunnen doen aan diverse verkoop-activiteiten zoals Kunst en Atelierroute, Kunstmarkt en de Artfair. Het zou weer geweldig zijn om niet alleen mijn werk, maar ook werk van alle kunstenaars van de Kunstkring Capelle, te laten zien.

 

 

 

Eind volgend jaar hoop ik ook weer een expositie te hebben op een van de locaties, die de Kunstkring daarvoor in gebruik heeft. Ook is het dan weer mogelijk workshops te starten. Al met al heel veel plannen. Hou mijn berichtjes in de gaten.

 

Wens

Het oude roerige jaar 2020 is bijna voorbij en ik kijk uit naar een spetterend creatief en inspiratievol warm gezond 2021.

Dat wens ik jullie allen toe!

Lieve groeten

Janneke

 

link: Shoppie KLEURvanWATER

 

 

 

 

Facebooklinkedin
Gepubliceerd
Gecategoriseerd als NIEUWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.