Herstart Beeldend Bijbellezen

Wij zagen hoe het spoor van God… Wij zagen mensen teer en fier, bloeien in steenwoestijnen.

Beeldend Bijbellezen start weer!

 

 

 

 

Na 8 maanden is er weer een bijeenkomst van Beeldend
Bijbellezen. Wat doen wij? We geven bepaalde
Bijbelgedeeltes of Bijbelse thema’s creatief weer. Dat kan
met collages van krantenknipsels, lettering, tekenen,
textielcreaties, verven of ruimtelijk met klei, gasbeton
enz.

Zaterdagmorgen 19 juni om kwart voor 10 staat de
koffie/thee klaar. De 2 thema’s zijn: Vrij/onvrij en het
Bijbelboek Openbaringen: voor ieder vrij om daar iets uit
te kiezen.

Meld je aan via de mail:
Janneke Hooghuis: hooghuis.js56@gmail.com
Piet Kaldewaij: pkaldewaij@live.n

Facebooklinkedin
Gepubliceerd
Gecategoriseerd als BIJBEL

Door Janneke

Hallo even kennismaken. ik ben Janneke en ik ben al jaren een gepassioneerd aquarelliste. Als kind was ik altijd van alles aan het maken, zoals tekeningen, kleurboeken, boetseren etc. Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de kunstacademie in Rotterdam. Mijn afstudeer werk bestond uit krijttekeningen van figuren en zeefdrukken. Na een omscholing kwam ik op kantoor terecht. Maar de creatieve passie is gebleven. Ik ben me gaan toeleggen in de kunst van aquarel. Ik ben lid geworden van de Aquarelacademie van Margo van Vegchel en volg daar nu log lessen. Ik ben ook lid geworden van de kunstkring en ik sta met regelmaat op kunstmarkten en exposeer ik in de buurt. Ik geef aquarelworkshops met veel plezier. Aquarel is echt mijn passie. Mijn werk is kleurrijk en vol beweging. Fijn dat ik mijn werk via de handwerkmarkt kan laten zien en kan verkopen. Wil je meer werk van me zien? Dat kan. Kijk eens op: WWW.KLEURVANWATER.NL Aquarelgroeten JANNEKE HOOGHUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.